Esti aici: Home » Termeni si conditii

Termeni si conditii


Prezentul document are rolul de a explica termenii și condițiile de utilizare ai website-ului www.lauratour.ro, deținut și administrat de TIMA IOV IMPEX S.R.L., CUI: RO7416230. Prin utilizarea site-ului www.lauratour.ro vă oferiți acordul cu privire la termenii și condițiile de utilizare.

Drepturi ale utilizatorului

În postura de utilizator al site-ului www.lauratour.ro, vă revin următoarele drepturi:

Obligații ale utilizatorului

În momentul utilizării site-ului www.lauratour.ro, sunteți de acord cu următoarele:

Condițiile impuse în momentul rezervării și achiziționării de servicii

În momentul în care rezervați ceva pe site-ul www.lauratour.ro, se va lua considera intenția dumneavoastră de a achiziționa un serviciu din cadrul site-ului. Dacă se confirmă cererea dumneavoastră și ulterior se acceptă, veți fi informat prin intermediul un e-mail din partea noastră. Referitor la contractele de comercializare a pachetelor de servicii turistice, acestea se vor transmite de consultanții societății care se ocupă de partea de vânzări.

Rezervarea serviciilor turistice afișate pe site-ul www.lauratour.ro, se pot rezerva în funcție de disponibilitatea partenerilor noștri.

Termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor ce aparțin partenerilor noștri pot fi diferite de cele din prezentul document, de aceea vă rugăm să le citiți cu atenție.

Modificări sau anulări - condiții

Dacă doriți să modificați sau să anulați unul dintre serviciile rezervate sau achiziționate, trebuie să aveți în vedere că se vor lua în considerare Termenii și condițiile fiecărui partener. Este datoria dumneavoastră să anunțați în scris sau telefonic TIMA IOV IMPEX S.R.L  referitor la ceea ce intenționați să faceți.

Trebuie să știți că în unele cazuri nu va fi posibil să anulați sau modificați anumite servicii turistice sau pentru asta va trebui să acceptați anumite cerințe.

Dacă doriți să modificați o rezervare, ne rezervăm dreptul de a aplica taxe pentru a ne acoperi costurile care pot fi determinate în urma acestor acțiuni. Aceste taxe nu sunt aceleași cu cele pe care le impune Furnizorul.

PLATA

Nu acceptăm nicio altă modalitate de plată în afara celei menționate deja în cadrul site-ului.

Dacă hotelurile unde rezervați cazarea vă cer plata integrală sau parțială a serviciilor rezervate, puteți efectua plata fie în contul TIMA IOV IMPEX S.R.L, în contul hotelului sau al administratorului, după caz și cerințele acestuia/

TIMA IOV IMPEX S.R.L nu își va asuma reponsabilitatea de a emite biletele sau voucher-ele de călătorie în cazul în care nu veți plăti integral serviciul comandat. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător pentru această situație.

CLAUZE PENTRU CARE NU VOM RĂSPUNDE

Site-ul www.lauratour.ro administrat de TIMA IOV IMPEX S.R.L nu își va asuma răspunderea în cu privire la:

Ne asumăm dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare fără a notifica în vreun fel utilizatorul. Aveți obligația de a citi termenii și condițiile de utilizare ori de câte ori utilizați site-ul www.lauratour.ro.

Prezentul document care explică Termenii și Condițiile sunt în conformitate cu legislația în vigoare.