Esti aici: Home » Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate


Prezentul document are rolul de a prezenta Politica de confidențialitate a www.lauratour.ro, privind schimbările ce au avut loc și modul în care vom colecta și prelucra datele cu caracter personal ale utilizatorului. Ne aliniem astfel standardelor UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora prevăzută în Regulamentul UE 2016/679.

Ce trebuie să știi privind colectarea și prelucrarea datelor tale cu caracter personal?

Datele dumneavoastră cu caracter personal introduse în site-ul www.lauratour.ro în momentul în care vă înscrieți la newletter, rezervați sau comandați un serviciu, sunt colectat și salvate în baza de date TIMA IOV IMPEX S.R.L. Salvăm pentru prelucrare datele date cu caracter personal pentru a ne putea îndeplini obligațiile pe care le avem și pentru a le comunica după caz, partenerilor noștri (hotelieri, transportatori, furnizori de servicii) în momentul în care trebuie să luați legătura cu ei pentru unul din serviciile prezente în site.

Scopul de prelucrare al datelor

www.lauratour.ro, administrat de către TIMA IOV IMPEX S.R.L, va prelucra datele tale cu caracter personal pentru scopurile enumerate mai jos:

Suport permanent

Îți stăm la dispoziție cu orice tip de informație cu privire la protecția datelor tale cu caracter personal. Ne poți scrie oricând la adresa de e-mail: office@lauratour.ro